Adidasi Le Coq Sportif pentru barbati, din piele – reducere 170 lei

249 lei 419 lei
Adidasi Le Coq Sportif pentru barbati, din piele – reducere 170  lei
Adidasi Le Coq Sportif pentru barbati, din piele – reducere 170 lei
249 lei 419 lei

Ghete / adidasi cu negru si rosu, foarte frumosi si usor de asortat cu garderoba personala. Sunt facuti din piele naturala si sintetica.

SaveSavedRemoved 0

O pereche de ghete Le Coq Sportif – model Prestige Court Mid  Lea, pentru barbati – confectionati din piele naturala si piele sintetica.

Aceste ghete / adidasi au un design clasic si usor de asortat cu hainele din garderoba – partea superioara este confectionata din piele naturala si piele sintetica si sunt impermeabili.

Rezistenti la uzura si deteriorari, aceasta pereche de ghete este captusita cu material textil, astfel piciorul isi mentine temperatura si sta lejer – talpa exterioara este din cauciuc si este cusuta de gheata, pentru rezistenta. Talpa este confectionata din cauciuc.

Salut, eu sunt George si te ajut cu reducerile si ofertele pentru haine barbati si incaltaminte de barbati, de firma sau de piele. Caut cele mai bune oferte si reduceri special pentru voi, sa puteti profita de cele mai bune produse la cele mai mici preturi. Cumparam mai ieftin, cumparam inteligent.

Login/Register access is temporary disabled